Velkommen

NETRADIO PÅ SMARTPHONE - KLIK HER 

Lige nu spiller vi:

VIND EN KIA CEED SW PLUG-IN HYBRID I ET ÅR 

Nu kan du sammen med Radio Limfjord og UJS Biler i Thisted vinde en splinterny Kia Ceed SW Plug-in Hybrid i et år.


Bilen er proppet med ekstraudstyr som fx: Panorama glastag, Sædeindtræk i læder, Ventilation i forsæder, Førersæde m. hukommelsesfunktion, Varme i bagsæder, El-justerbar lændestøtte i forsæder, Blindvinkelsassistent, RCCW Advarsel v. krydsende trafik bagved, ISLW Smart skiltegenkendelse, Smart parkeringsassistent inkl. parkeringssensor foran og Alu-pedaler.

Bilen har en værdi af cirka 320.000 kroner.

Tilmelding til konkurrencen sker via Radio Limfjord's facebookside.

I perioden mandag 24. februar til fredag 28. februar findes der dagligt 2 finalister, som vil få direkte besked. Derudover vil der på finaledagen, som afvikles lørdag den 29. februar hos UJS Biler i Thisted, blive fundet yderligere to finalister blandt de fremmødte.

Hvis du vil have chancen for at blive en af de to ekstra finalister, skal du blot møde op hos UJS Biler i Thisted, sammen med to hjælpere, lørdag den 29. februar kl. 10:30.

Programmet for finaledagen gives til finalisterne når de bliver udtrukket.

Sådan vinder du bilen
Hver finalist stiller med 2 hjælpere efter eget valg - dog må hjælperne ikke selv være udtrukket som finalist ligesom du som finalist heller ikke må hjælpe til på et andet hold.

Finalisten får bind for øjnene, og skal udelukkende ved hjælp af kommandoer fra sine hjælpere, som skubber bilen, foretage en vending af bilen og efterfølgende parkere bilen ved udgangspunktet. 
 
Finalisten på det hurtigste hold vinder bilen.
 
Det med småt
  • Ved tilmelding til konkurrencen accepteres Radio Limfjord's generelle regler og vilkår for deltagelse i konkurrencer. Læs mere her: http://radiolimfjord.dk/?id=28&hmenu=28 
  • Du skal være mindst 18 år for at deltage i konkurrencen, og skal kunne fremvise et gyldigt kørekort.
  • Hvis du vinder, accepteres UJS Biler's vilkår for udlån - herunder en selvrisiko
  • Hvis du er blevet udtrukket som finalist, men ikke er tilstede på finaledagen når konkurrencen går i gang bliver du udelukket, og en anden finalist bliver fundet blandt de fremmødte